GYMNASTIKSAL

Nyt liv til Blistrups gamle skoles gymnastiksalsbygning!

Modernisering og udbygning af den gamle skoles gymnastiksal (Helsingevej 64 D)

 

Børnegården ønsker at deltage aktivt i at gøre Blistrup til en mere attraktiv by at bo i eller flytte til og har følgende initiativ på tegnebrættet. Initiativet omhandler modernisering og ombygning af den gamle skoles gymnastiksal, så den indeholder varmtvandsbassin, gymnastiksal og nye lokaler til vuggestuen, da vi har brug for plads til flere børn.

 

Med denne skrivelse vil Børnegården informere borgerne, politikerne og foreningerne fra lokalområdet, og vi håber, at I vil bakke op om forslaget.

 

 

For alle byens borgere i tråd med Gribskovs sundhedspolitik

Det er intentionen, at både moderniseret gymnastiksal og varmtvandsbassin skal kunne benyttes af byens borgere. Varmtvandsbassinet skal være til gavn for flere grupper, fortrinsvis børn, ældre og handicappede. Alle vil kunne få gavn af tilbuddet undgå transporttid samt eventuelle ventelister andre steder. Initiativet er i tråd med Gribskovs Kommunes sundhedspolitik: “ Vi vil integrere sundheden i de omgivelser, hvor borgerne færdes. (..) Konkrete aktiviteter skal understøtte arbejdet med mental trivsel, lighed i sundhed og tidlig indsats. ” I Børnegårdens regi vil bassinet blive brugt som vandtilvænning for børnene, hvilket vi ser som en stor fordel, da vi bor tæt på stranden.

 

Grøn vision for ’den levende landsby’

Børnegårdens vision er så vidt mulig at være bæredygtig. Den nye gymnastiksal skal derfor  være med gulvvarme, salen skal være topisoleret og uden brug af fossile brændstoffer. Det samme gælder for varmtvandsbassinet og udvidelsen af vuggestuen.

  

Hvad synes du?

Vil du gerne give udtryk for din mening, så skriv gerne eller ’like’ på vores facebookside

 

Oversigts plan vedhæftet

 

På vegne af Børnegårdens bestyrelse:

d. 6-2 2019

 

Leder: Jens Ole Clausen

 

Formand: Thomas Jung Larsen

 

 

Kommentarer til gymnastiksal projekt:

 

Se plantegning her Download: oversigt gymnastiksal (pdf - 68 kb)